Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Семеен хотел и Ресторант Етно Чакала, град Севлиево

Оценете
(19 гласа)

За контакти:

Семеен хотел-ресторант „Етно Чакала“ се радва на чудесни условия за прекарване на почивката Ви. Това е мястото, което ще Ви осигури комфорт и което ще Ви предложи отлична кухня. Хотелът се намира в красивата местност Чакала, разполагаща се само на три километра от Севлиево в посока Габрово. Локализацията ще Ви осигури красиви гледки и много спокойствие.

Хотелската част е представена от шест на брой помещения. Пет са стаите, които се използват като ДВОЙНИ и ЕДИНИЧНИ. На разположение е и апартамент, предлагащ на гостите малко повече пространство. Общо помещенията могат да осигурят подслон за четиринадесет души. 
Стаите разчитат на собствена баня/тоалетна. Ще използвате и ЦЕНТРАЛНО ПАРНО ОТОПЛЕНИЕ. Удобство за Вас ще представлява наличието на телевизор, както и възможността да използвате ИНТЕРНЕТ.

Добре дошли ще бъдете и в ресторанта. Във вътрешния си салон той разполага с четиридесет и пет места. Красивата му лятна градина ще предложи още сто. Тук ще избирате от БОГАТО МЕНЮ, предлагащо разнообразие от апетитни ястия. Питиетата също са качествени, а обслужването е винаги на ниво. За гостите предвиден е и ПАРКИНГ.

Хотелът ще се заеме и с организирането на мероприятия от всякакви естество, като за това ще Ви предложи и отстъпка. 

 

Работно време на ресторанта от 01.07.2020 г:

Понеделник- събота: 17.0 - 01.00 ч

Неделя: 10.00 - 01.00 ч