Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Мебели от естествена дървесина - Natural Wood Furniture в района на Севлиево I Мебели от масив гр Севлиево I Лазерно гравиране I Персонализирани подаръци

Оценете
(22 гласа)

За контакти:

 Кои сме ние?

 Фирмата ни е с дългогодишен опит в обработката на масивна дървесина.   Изделията ни са изработени изцяло от натурално дърво. Идеята е да се   използват естествените форми на дървото, които природата е създала,   като  ние ги подчертаваме и ги правим забележими. Това прави изделията ни   уникални и неповторими, защото няма две еднакви форми или шарки, които   да  се срещат в естествената дървесина. Уникалността на мебелите за   дома,  които правим идва от това, че голяма част от натуралната   дървесина,  която използваме е стояла под влияние на естествени условия.   При  което дървото е придобило невероятни шарки и цветове, без изкуствено   оцветяване. Изкуството да извадим красотата на един корен обвит в купчина пръст прави изделията ни неповторими и прекрасни. За да завършете обзавеждането на вашият хол, спалня или целият дом, предлагаме и LED лампи с неповторим стил.

 

Масите ни са неповторими, защото използваните за плота талпи са неокрайчени и няма възможност за два еднакви Tools for woodworksварианта. Епоксидната смола за финално покритие на плотовете създава ефект на лупа и подчертава още повече невероятната шарка и цвят на естественото дърво. Най-голямо приложение в нашите изделия намира орехът, който има огромно разнообразие на шарки и цвят. Използваме още ясен, явор, бряст, черница, череша и други неверотни дървета, които природата е създала, но ние им предаваме неповторим завършен вид за вашият дом.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
Natural Wood Furniture предлага и лазрено гравиране на дървени изделия, като може да предложим богато разнообразие от идеи за персонализирани подаръци.
 
С лазерното гравиране може да изненадате Ваш близък с индивидуално послание или закачлива шега.
Новите предложения може да разгледате надолу в галерията: