Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Адрес:
Личните данни, които предоставяте на http://infomarketing.bg/ ще бъдат използвани единствено и само за осъществяването на връзка с Вас и доставянето на информация във връзка с Вашето запитване. http://infomarketing.bg/ Ви гарантира, че личните Ви данни няма да бъдат предоставяни на трети лица или изпозлвани за други цели. Възможност за изтриване на личните данни - в случай, че желатете Вашите лични данни да бъдат изтрити, свържете се с нас на тел. 0893 496 766 или и-мейл info@infomarketing.bg.

При непоискано търговско съобщение от наша страна, съгласно Закона за електронната търговия и следвайки новите европейски правила за промоции чрез електронна поща, ако не желаете да получавате повече информация можете да заявите отписване, чрез обаждане на телефон +359 893 496 766 или и-мейл info@infomarketing.bg.
Защитата на правата Ви при обработката на Вашите лични данни е важен въпрос, на който ние отделяме специално внимание. Вашите лични данни се обработват конфиденциално и в съответствие с изискванията на законодателството. Защитата на данните и сигурността на информацията са част от нашата фирмена политика. При съмнения за Вашата сигурност, както и за повече информация можете да се обърнете към телефона ни за контакт с клиенти: 0893 496 766.
____________________
infomarketing.bg

Факс:
e-mail: info@infomarketing.bg
Мобилен:
+359 893 496 766
Send an Email
(по избор)
Допълнителна информация:

Инфо Маркетинг.БГ е иновативен и динамичен сайт, който представлява ефективна информационна база за бързо и лесно намиране на коректна бизнес информация, фирма, продукт или услуга. 

Основната цел на Инфо Маркетинг.БГ е да бъдем предпочитаният партньор за малките, средни и големи предприятия.

Вдъхновени сме да предоставим пълна и актуална информация за всички новини относно бизнеса и предимно връзка между потребител и производител.

Собственост на:

Бизнес Инсайд ООД

 

ПОЛИТИКИ

Общи условия

Политика за поверителност