Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

МЛМ предприемач или как изградих от нулата бизнес за милиони

Оценете
(0 гласа)

За контакти:

МОЕТО КОНКРЕТНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ВАС

"Хората не стартират в МЛМ защото не го разбират. Не знаят, че това е бизнес, който по време на криза влиза във възход"

Аз самият не разбирах МЛМ и загубих много време.

Но днес - 10 години след старта си в Индустрията Мрежов маркетинг, когато вече съм в ТОП3 на компанията в България - с моя Екип създаваме 1 000 000 лева годишен оборот и в този момент от времето, вече заработвайки над 100 000 лева годишно, мога да ви кажа с ръка на сърцето:

Да стартирам като предприемач в МЛМ е най-доброто Решение, което някога съм взимал.

Днес имам повече Здраве, повече Време, повече Приятели, повече Пътешествия, по-добри семейни Взаимоотношения, повече Пари, Повече СВОБОДА!

Затова се постарах да разберете и вие, че това е най-достъпния начин за стартиране на собствен международен бизнес. Всяка една година той се увеличава и навлиза във все повече държави

Започвате го като хоби с по 1-2 часа на ден в свободното ви време докато продължавате да извършвате основната си дейност, но малко по малко бизнеса ви ще започне да се увеличава и вие ще можете гарантирано да повишите Качеството на вашия Живот! А ако ви допадне, може да бъде ваш основен проект до края на живота така, както е за мен :)

Здравейте! Казвам се Христиан Григоров и вече 10 години практикувам новата за България професия "Предприемач в Мрежовия маркетинг", като вече помогнах и продължавам да помагам на хиляди хора да повишат Качеството на Живота си. Мога да помогна и на вас!

 

форум

 

Какво не знаете за МЛМ? Разберете от това видео:

 

 

Видео, предназначено за предприемачи в традиционния бизнес:

Бях предприемач в традиционен бизнес, а днес съм предприемач в МЛМ. Каква е разликата?

 

Научете от това видео:

 

 

Започнах МЛМ за да изкарвам допълнителен доход в свободното си време, успоредно с това което правех в момента. Но малко по малко, отделяйки по 2 часа на ден "допълнителния" ми доход изравни основния. И тогава разбрах, че ако се фокусирам в тази нова за мен дейност ще мога да постигна много по-високи резиултати. Така и стана. Защото в каквото се фокусираме, в това ставаме добри и в това получаваме резултати.

 

годишен оборот 2019

 

Работата на предприемача в Мрежовия маркетинг е да изгражда мрежа от потребители на продуктите, които произвежда компанията, с която си партнира. С нашият Екип само за 2019 създадохме оборот от 2 600 000 лева и в екипа ни бяха изплатени над 250 000 лева. Дадохме възможност на над 3 000 потребителя в 15 страни да се радват на тези изключителни висококачествени немски продукти, подобряващи здравето и красотата им. И това е само началото. Този бизнес ще го завещая и на децата си, докато им давам пример как човек може да успява, като помага на други хора да успеят!

Всъщност вече съм сключил договор за наследство и моят 5 годишен син вече е наследник на дохода ми (компанията, с която работя ми дава възможност да подпиша договор за наследство след определена позиция). Какво правя? Стартирах със закупуване на продути по мой избор от над 350-те продукта в портфолиото на компанията на стойност около 500 лева (така аз реших, може да се стартира и с 120 лева), използвах ги, възхитих се и запознах да споделям за тях с други хора.

 

форум 2

 

МЛМ е най-достъпния начин за стартиране на собствен бизнес. Използвам продукти за здраве, (които действително подобряват здравето ми и ме карат да се чувствам във физически апогей. Възраст: 51 години; кръвно налягане: 120/80; кръвна картина: перфектна; метаболитна възраст: 36 години). Използвам продукти за хигиена и красота (както и вие) Препоръчвам тези продукти и давам достъп на желаещите да подобрят качеството на живота си (като мен) до производителя на тези продукти, откъдето ги закупувам. След това те ги закупуват сами от производителя, който им ги доставя на адрес на територията на много държави. Голяма част от тези потребители само изпоплзват продуктите и се чувстват добре, но малка част изграждат кариера, като на това ние го обучаваме онлайн и офлайн чрез Системата за увеличение на дохода "Leverage21".

 

форум 3

 

Ситема LEVERAGE21 - Последователно обучение, онлайн тренинг център на разположение 24 часа в денонощието, семинари и събития на живо и онлайн, тиймбилдинги и Бизнес дни, лична работа с опитни партньори, работа в Екип.

 

Screenshot 2019 09 10 at 18.35.10

 

Аз съм Рекламен агент от ново поколение и упражнявам професията Предприемач в Мрежовия маркетинг. Ще обуча и вас! Достатъчно е да отговаряте на моите критерии.

 

 

Това е първият ми чек в МЛМ. Разочароващо, нали... :)

 

 

А това е един днешен мой чек - ОБОРОТ/ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ:

 

 

През тези 10 години с Фокус, Действия, Постоянство и Търпение заработих 500 000 лева, изплатиха ми Volkswagen Polo, получих и Mercedes C Class. Днес печеля над 100 000 лева на година като оборота (и в следствие на това дохода) ми продължава да расте всяка година горе-долу двойно. (Една точка = 1.32 лв)

 

развитие 03.20

 

По-важното е, че имам все повече свободно време да се занимавам с малкия ми син, да обикалям света и да се радвам на живота с приятели с моето мислене. Всичко това е в резултат на работата, която свърших през тези години - фокус, действия, саморазвитие, постоянство, търпение, Работа.

 

форум 4

Ползвайки нашият опит и система на работа, вие ще можете да достигнете този доход за 1-2 години, а след това за още няколко да достигнете Върха и да се радвате на един прекрасен и пълноценен живот.

3-5 години работа и след това Щастлив и Пълноценен Живот!

 

мерцедес двама

 

Нашата История на Успеха:

 

 

Екипът ни чупи рекорд след рекорд:

 

развитие4

 

И...... НОВ ПОРЕДЕН РЕКОРД!

 

рекорд март 2019

 

И...... НОВ ПОРЕДЕН РЕКОРД!

 

Screenshot 2019 05 03 at 13.13.05

 

И...... НОВ ПОРЕДЕН РЕКОРД!

 

рекорд 08.19

 

 И...... НОВ ПОРЕДЕН РЕКОРД!

 

Screenshot 2019 11 05 at 21.08.25

 

 И...... НОВ ПОРЕДЕН РЕКОРД!

 

рекорд 12.19.2

 

И...... НОВ ПОРЕДЕН РЕКОРД!

 

рекорд 03.20

 

В МРЕЖОВИЯТ МАРКЕТИНГ НАЙ-ВАЖЕН Е ЕКИПА и СИСТЕМАТА НА РАБОТА!

СТАНИ ЧАСТ ОТ НАС И ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ!

 

успешен екип

 

С Диана достигнахме титла "Сребърен Лидер на организация" и продължаваме нагоре. Признанието от компанията ми дава увереност, че съм на прав път:

 

 

А преди това Бронзов Лидер на организация

 

 

Тиймбилдинги и позитивна Среда:

 

 

Свободата да пътуваш по света:

 

 

Ще обуча и вас на уменията, които ми позволиха да постигна всичко това. Условието е да мислите като мен - високи амбиции, непримиримост с реалностите на действителността, готовност за работа, жажда за Свобода! Ще започнем изграждането на вашият бизнес в свободното ви време, отделяйки по 1-2 часа на ден, независимо от това с което се занимавате в момента.

 

=========================================================

Внимание!

1). Не се интересувам от бизнес предложения и не отговарям на несериозни запитвания!

2). Моят доход не зависи от вашето решение!

 =========================================================

 

Днес търся само ключови партньори за развитие на бизнес

  

ти можеш 2

Всеки месец взимам на обучение в моя екип не повече от 2-3 нови партньора.

 

Моята задача e да ви доведа до резултат, а не просто да ви запиша в бизнеса.

 

Тези хора лично аз ги обучавам на уменията, които ми позволиха да изградя организация от 1500 човека на територията на 12 държави.

 

Моят план за вас през следващите шест месеца е следния:

=========================================================

 

1). След 6 месеца от вашият старт благодарение на системата ни на работа (офлайн/онлайн) която вече изградихме, вие да достигнете

2 000 лв/м, гарантирани за следващите 12 месеца

2). Да получите до 24 000 лв бонус за 12 месеца 

3). Да получите безплатен нов автомобил Mercedes, поддържан от компанията.

 Всичко това 6 месеца след вашия старт! В България!

 

FAST TRACK - ПРОГРАМА ЗА ОТЛИЧНИЦИ!

Влез в Екипа, обучавай се по системата, действай в тясна връзка с мен и след 3 месеца получи 500 лв/м + 1/2 вноска на Volkswagen Polo, след 5 месеца получи 1000 лв/м + пълна вноска на Volkswagen Polo. 

А след 6 месеца получи 2000 лв/м + Мерцедес!

И това е само Началото!

 

фасттрак цифри

 

Какви (и колко) хора в България днес печелят по 2000 лв/м в България? Колко години тези хора учат? След това колко години практикуват за да достигнат доход от 2000 лева на месец?

 

Новото време ви дава възможност вие да имате и друг вариант:

Този вариант се нарича Fast Track

 

 

КАКВИ СА УСЛОВИЯТА ЗА ПРОГРАМАТА FAST TRACK?

 Изгледайте внимателно видеото:

 

 

И ВСИЧКО ТОВА 6 МЕСЕЦА СЛЕД ВАШИЯ СТАРТ!

 

FAST TRACK - Единствената програма в МЛМ с твърд доход!

 

Screenshot 2019 12 03 at 17.14.12

 

 

Или тази майка от село Йоаким Груево, която за една година увеличи дохода си 15 пъти:

 

 

Или това семейство, което за 6 месеца си заработи своя автомобил VW T-CROSS: 

 

 

Или тази бивша шивачка, която за 4 месеца си заработи своя автомобил VW POLO:

 

 

Или тези млади хора, които заработиха 2000 лв/м + автомобил Мercedes:

 

 

Или тази пенсионерка, която на 75 години вече е с доход 2000 лв/м + Mercedes:

 

 

Щом те могат, значи можеш и ти!

 

Компанията има честен, прозрачен и постижим бизнес план: 

Още малко логика: в основата на нашия бизнес са продукти, които имат изключително благоприятно влияние върху здравето ни.

Вече много хора знаят, че да си здрав е наша работа, а работата на лекаря е да ни помогне тогава, когато ние не сме си свършили нашата работа.

Превенцията е най-сигурния начин да не се разболяваме. Подкрепяйте организма си с вещества ДОКАТО е ЗДРАВ и той ще ви се отблагодари със Здраве!

Ето ви една ценна информация как да не достигате до лекарския кабинет. Уверете се сами:

 

 Натиснете върху картинката:

четири стълба

 

Изгледайте моите интервюта в телевизията:

 

 

https://show.blitz.bg/istorii/blgarin-s-unikalno-priznanie-ot-svetovnoizvesten-biznes-kolos

 

Вижте моята гледна точка за Мрежовия маркетинг:

 

https://hristiangrigorov.com/index.php/110-2018-04-10-14-40-15

 

В ТОП 10 - Вижте Признанието, което получихме с Диана на 10 годишнината на компанията в България:

 

 

Както и видео от тържеството:

 

 

 

Изживейте заедно с нас емоциите ни от GLC: Глобална Лидерска Конвенция и Гала бал на LR - 2018 Франкфурт:

 

 

Едно интервю с нас:

 

 

Каква е нашата визия за МЛМ в България?:

 

 

Можете да ме откриете и сред най-успешните на официалната страница на моята компания:

 

Натиснете върху картинката:

официална страница ние

=========================================================

Продължавайки постоянно да се обучавате, да действате и да се превръщате в професионалист, след 12-18 месеца вие ще можете да достигнете доход от 5 000 лв/м, а след 2-3 години - 20 и повече хиляди лева на месец и да повишите Качеството на живота си.

Планът ми е да се радвате на нови приятелства с активни, позитивни и амбициозни хора, да се радвате на признание, на безплатни пътувания по цял свят, на добро здраве, на един нов лайф стайл, на Стабилност, Сигурност, Перспектива и в крайна сметка - на повече Щастие!

P.S. - Всичко това не само ще завещаете на децата си, но и ще им дадете личен пример как може човек да успява докато помага на други хора.

===================================================

Аз искрено и от сърце искам да ви помогна да постигнете вашите цели и да подобрите качеството на живота си!

===================================================

Определете нивото на качеството на вашия живот

Ако имате желание да подобрите качеството си на живот поне в един от тези сектори, то си заслужава да узнаете за моето предложение

колело

  • До колко от 1 до 10 сте удовлетворени от количеството пари в живота си?
  • Имате ли дългове и кредити? Удовлетворени ли сте от социалният си статус?
  • Какъв доход ще ви позволи да живеете така, както искате?
  • Имате ли план как да постигнете този доход? Ние имаме готов план:

 

отметка

Компания

Компанията, с която развивам бизнес е създадена 1985г. и вече 34 години е на европейския пазар, като за 2015 беше избрана от Seldia за най-добра компания на годината в Европа. Нейната история на успех е в 28 страни. Има официално представителство в България от 2008 г. и през 2018 чества своята 10 годишнина на българския пазар.

отметка

Наставничество

Готов съм да стана ваш партньор и лично да работя с вас, като бъда ваш персонален наставник. Стартирате в свободното си време с 1-2 часа на ден, независимо от това с което се занимавате в момента.

отметка

Моята позиция

Изграждам моята организация по закони и принципи на традиционния бизнес. Използвам принципно нов подход в МЛМ, който се използва от предприемачите в традиционния бизнес.

отметка

Обучение

Ще  ви покажа, обуча и предам професионални инструменти, ефективни методи на работа офлайн/онлайн и последователно обучение офлайн/онлайн, независимо къде живеете.

отметка

Система

Ще получите готова и проверена система, както и подкрепа чрез онлайн и офлайн обучения, тренинги и събития на живо в много от градовете в България

 

КАКВО ДА НАПРАВЯ СЕГА?

Натиснете върху зелената картинка по-долу, проследете линковете и се запознайте с моето конкретно предложение. 

Ако ви допадне аз ще се свържа с вас, ще ви отговоря на всички въпроси и ще ви изпратя точен алгоритъм на действия. Ще обсъдим и детайлите на нашето партньорство. 

Ако почувставате, че все още не сте готови, то вие ще имате един жокер, който винаги можете да използвате за вас или за някой близък човек, на който искате да помогнете. 

Желая ви Успех!

посочвам надолу 2

предложение с мен 3

едно семесйтво