Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Женски енергийни практики /Марина Бошева/ - Мандала танц, Изобилие, Тантра, Пробуждане на източника, Пробуждане на женската енергия, Арт терапии, Нефритени яйца, Женско здраве

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Марина Бошева е треньор по женски енергийни практики:

  • Мандала танц
  • Нефритени яйца
  • Енергийни практики и тренинги
  • Арт терапии
  • Пробуждане на женската енергия
  • Женско здраве

 

Пробуди любовта в сърцето си с ЙОНИ ЯЙЦЕ ОТ РОЗОВ КВАРЦ

Позволи на успокояващите вибрации да изчистят аурата ти, за да се отвориш към любовта и към по-дълбока любовна връзка.
Вибрацията на любовта, която тече от този камък, прониква дълбоко в клетъчното ниво, където ще внасе хармония и единство в сърцето .

Това йони яйце ще трансформира усещането ти за интимност, ще засили оргазмичността ти,тъй като стимулира взаимодествието сърдечния център и матката.

То ще пробуди твоята вътрешна богиня, като излекува раните ти, изгражди доверието и приемането на теб самата, такава каквато си - СЪВЪРШЕНА И ПРЕКРАСНА!

Това вълшебно розово яйце ще влее в теб дълбоката си лечебна и омайна енергия, която ще те вдъхновява да живееш винаги от пространство на любов, състрадание и чувственост.

Розовия кварц има силата да привлече към теб най подходящия и достоен за теб мъж. 

Яйцата са енергийно изчистени и заредени с РЕЙКИ енергия и мощни женски мантри!

Яйцата са налични в различни размери. Можете да си закупите по време на практиките, които водя или да бъдат изпратени с куриер.

ПРАКТИКИ С НЕФРИТЕНИ ЯЙЦА ЗА ЗДРАВЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ

Прекрасни,
Нефритът е свещен камък в древен Китай. Той е символ на вечния живот, съвършенството, силата и енергията на Космоса. Нефритените яйца са били използвани още от древни времена за трениране на вагиналените мускули.

? Сърдечната чакра излъчва вълни, които съвпадат с вибрациите на яйцата. В този камък са вложени от майката природа много елементи, които са необходими за метаболитния процес, който протича в клетките на тялото. В резултат на нарушаването на този процес настъпва стареене и по този начин нефритът помага и за удължаване на младостта.
Нефритеното яйце е един вид симулатор не само на вагиналните мускули, а и върху здравето на целия
организъм, защото нефритът съдържа женска сила.

Как яйцата от нефрит влияят на женското тяло?
Нефритовите яйца помагат за изравняване на женския принцип - Ин енергията. По време на тренирането на интимните си мускули, една жена засилва притока на жизнената си енергия, развива чувствеността, чара и магнетизма си.
Акушер-гинеколозите единодушно твърдят, че жените, които използват такива яйца, по-лесно раждат.
Благодарение на укрепените мускули, родовият канал остава цялостен, а възстановявителния процес на тялото след раждането е много по-бърз.
В древен Китай именно нефритените яйца са били използвани за лечение на някои женски болести. Днес те се използват за профилактика и лечение на такива симптоми и заболявания:

? кисти
? болезнен менструален цикъл;
? хронични възпалителни процеси;
? ерозивни ранички;
? пролапс на матката;
? безплодие.

 

Можете да се свържете с мен на тел: 088 993 1973, на e- mail: mirindar@abv.bg или във facebook.