Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Канген Вода Избрана

Оценете
(5 гласа)

За контакти:

Водата е толкова естествено и основно нещо, което лесно може да бъде пренебрегнато, когато се касае за здраве или болест. При това, тя е най-обикновения фактор, който оказва най-голямо влияние. Тя е основата на живота, представлява 75% от тялото ни. Водата не може да бъде пренебрегната, ако искаме да притежаваме добро здраве.
Липсата на вода води до забавянето на много функции - главоболия, запек, обърканост, умора и много други неразположения . При проявление на тези симптоми дехидратацията вече е стигнала до етап, когато водата е вече в режим на разпределяне в тялото. Дългосрочното намаляване на вода води до преждевременно остаряване и болести.
Поради ред причини, според професионалистите, йонизираната вода е най-добрия избор.
Йонизацията променя получената вода по начин, който преминава отдвъд разделянето на йоните. По време на процеса на йонизация се извършват три основни промени.
1. pH
-Днес тялото и кръвта на повечето хора са по-киселинни отколкото трябва да бъдат. Това е в резултат на некачествен режим (много захар, безалкохолни напитки, голямо количество протеин и рафинирани въглехидрати), дехидратация, стрес и замърсители. Всичко това допринася за появата на ацидоза – както и за съжаление до заболявания и преждевременно остаряване.
Пиенето на алкална вода предоставя множество алкални минерали, които неутрализират киселинните отпадъци във вашето тяло. Алкалната вода съдържа и повече кислород.
Когато говорим за pH човекът, който пие алкална вода получава следните ползи:
- Алкалната вода предоставя много алкални минерали, които са необходими за неутрализиране на киселинните отпадъци в тъканите и кръвта. Достатъчното им количество предотвратява отделянето им от органите, костите и зъбите;
- Алкалната вода съдържа повече кислород под формата на OH-;
- Пиенето на алкална вода (особено 20 минути преди хранене) стимулира производството на HCl,
което подпомага храносмилането и усвояването на нутриентите
- Производството на HCl освобождава бикарбонати, които се изпращат в кръвния поток. Те се използват за балансиране (запазване) на pH на кръвта и други телесни течности
2. ОРП
Втората промяна, която протича във водата по време на йонизацията е в окислително-редукционния потенциал (ОРП).
Aко имате недостиг на антиоксиданти под формата на витамини, минерали и ензими, окислението продължава като разрушава добрата тъкан. Разрушаването на добрата тъкан е известно като унищожение на свободни радикали
Свободните радикали са причина за остаряването. Достатъчното количество антиоксиданти е необходимо за оптимално здраве и едно достойно остаряване.
Разтвор със силно отрицателна стойност на ОРП е отличен антиоксидант.
Повечето бутилирани води имат ОРП между +150 и +300 миливолта (mV). Чешмяната вода може да има ОРП до +500, буквално свободни радикали в бутилка.
Водата Канген има ОРП между -300 и -800 в зависимост от това от каква вода ще бъде преструктурирана. Редовното пиене на алкална, антиоксидантна вода може да намали възпаленията, болките, болестите и другите симптоми на унищожението на свободните радикали и всичко, което трябва да направите е да пиете вода!
3. Молекулна структура - има мощно въздействие върху способността на водата да хидратира клетките и да пренася енергията в тялото.
КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ ЙОНИЗИРАНАТА ВОДА?
Енергия - Едно от първите неща, които повечето хора забелязват, когато започнат да пият водата Канген, е повечето енергия.
Детоксикация - естествен начин на тялото да отстрани или неутрализира токсините. Нищо друго не подпомага прочистването и елиминирането така както добрата вода. Водата хидратира кръвта и лимфата, така че токсините могат да се придвижат бързо по пътищата за детоксикация
Има, обаче, определени здравословни проблеми, които се повлияват по-бързо в сравнение с други. Състоянията, които се подобряват по-бързо са тези, които са възникнали във връзка с дехидратацията и/или ацидозата. Те включват: проблеми с кръвната захар, астма и алергии, високо кръвно налягане, кожни проблеми, храносмилателни проблеми, артрит и други ставни проблеми.

Природата йонизира водата докато тя скача по скалите и се спуска по склоновете на планините. Водата естествено събира електрони от земята, която е най-големия източник на свободни електрони. Изобилието от отрицателни йони, изпускани във въздуха от водопадите или където и да е другаде, където водата се движи постоянно, е причината, поради която хората се чувстват толкова добре на тези места. Твърде жалко е, че някои от нас не живеят близо до водопад. Но притежаването на йонизатора Enagic е другото добро нещо. Той прочиства водата във вашия дом и превръща кухненската чешма в източник на отрицателни йони. Освен това, той осигурява изчистването на киселинни отпадъци от тялото ви, за да неутрализира свободните радикали и да структурира водата за по-голяма хидратация, по-добро усвояване на хранителните вещества, по-ефективна детоксикация, увеличено метаболитно действие и подобрена клетъчна комуникация. Тя наистина превръща чешмяното кранче в извор на младост.

 

Направете първата крачка по пътя към здравето за което мечтаете
с вода Канген - естествения процес на оздравяване на тялото.
Водата е най- естествената и ценна храна за човешкото тяло.
По тази причина е изключително важно да знаем какви са качествата на водата,
която пием. полезна ли е тя за нашето здраве?
Преди повече от 45 години японците са открили начин как да върнат качествата
на водата, такава каквато е била преди планетата ни да бъде замърсена.
Създават технология, която превръща обикновената вода от чешмата
в животворяща, трансформираща стреса в здраве и енергия.
Канген вода е преструктурирана вода в комбинация с антиоксиданти и
алкалност, качества открити от учените в чудотворните извори на
Лурд - Франция, Тлакоте - Мексико, Норденау - Германия.
Ежедневната употреба на Канген вода :
- прилив на енергия;
- облекчава алергични състояния;
- пречиства дебелото черво;
- помага при киселинен рефлукс;
- помага при запек;
- помага при наднормено тегло;
- намалява нивото на кръвната захар;
- помага за намаляване на лошия холестерол;
- помага при високо кръвно налягане;
- облекчава ставни заболявания;
- успешно повлиява екземи, псориазис, обриви;
- подобрява циркулацията на кръвта;
Антиоксидантите помагат на организма да се справи с вируси, бактерии, стрес,
укрепват имунната система благодарение на молекулярния водород.
Преструктурирана - хидратира 6 пъти по-бързо от всяка друга вода.
Алкална - РН от 8 до 9,5
Запазва естествените минерали във водата, дава енергия и помага за
поддържането на алкалния баланс в организма.
Канген е единствения йонизатор със сертификат за медицинско изделие.
Когато децата растат те стават по-активни и влизат в контакт с повече токсини
от околната среда.. Даването на вода във възраст от 1 до 5 години с РН от 8,5 до 9 ще им помогне да останат хидратирани и ще пречисти малките им органи от натрупващите се токсини.
Канген вода за деца над 5 години - ако детето спортува активно, няколко чаши алкална вода с РН 9,5 ще му помогне да рехидратира по-бързо и ще намали времето за възстановяване след натоварване.
Но не само питейната вода Канген е уникална със своите качества. Йонизаторът произвежда 7 вида вода.
Вода 7,0 РН – неутрална, Без хлор, ръжда и мътилка. Тази вода преминава през филтрация, но не преминава през процес на електролиза, т.е. не е йонизирана. Подходяща за приготвяне на бебешка храна.
Козметична вода - Beauty | РH 4,0-6,0 - Тя е леко киселинна и има изпъващо кожата действие. Идеална е за нежна грижа за кожата и косата.
Грижа за домашните любимци - напръскайте козината на животното с тази вода и го срешете. Тя става мека и лъскава.
Полирайте огледала, очила, стъклени повърхности и прозорци до блясък.
Отстранява замърсявания от дървени, керамични и всякакви подове, без да оставя лепкави следи.
Силно алкална вода | pH 11,5 - отлично разтваря мазнините. Тя е мощно почистващо средство, което може да замести перилните и почистващите препарати. След почистване на повърхностите с тази вода препоръчваме да ги напръскате със силно киселинната вода (pH 2,5), за да се образува защитен антимикробен слой, и ги оставете да изсъхнат.
Измийте в нея плодове и зеленчуци и ги изчистете от пестицидите и химикалите.
Силно киселинна вода | pH 2,5 - има дезинфектни свойства. В домакинството, най-вече в кухнята, е незаменима за Вашето здраве. Използвайте я за дезинфекция на съдове, различни повърхности

Елате, чуйте историята на водата КАНГЕН, опитайте я напълно БЕЗПЛАТНО!
Очакваме ви!
София кв. Лозенец ул. Горски пътник №40
тел. 0895 555 128; 0895555193, www.kangenvoda.bg 

 

Други в града