Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Студио "Релакс и Здраве"

Оценете
(1 глас)

За контакти:

 

 

Заповядайте в студио "Релакс и Здраве" в град Пазарджик!  Подарете си миг спокойствие в забързаното ежедневие!  Тук можете да се погрижите за себе си както с разкрасителни процедури, така и при здравословни проблеми с опорно-двигателния апарат. При нас можете да  опитате нов високотехнологичен неинванзивен метод за борба с кожните проблеми, който стимулира микроциркулацията и метаболизма на клетките.  Студиото извършва козметични процедури и масаж за лице,  Ек сфолиация с четка,  Микродермабразио,  Кислородна терапия с ампула,  Анти- ейдж и  Хидратираща терапия, както и терапия за  околоочен контур! Предлагаме и масажи -  за бременни,  на глава (яка),  Антицелулитни масажи,  Рефлексотерапия,  Рехабилитация и много други! 
Освен това предлагаме и подаръчни ваучери, за да направите оригинален и личен подарък за всеки повод и да накарате близките си да се чувстват истински специални!  

Кинезитерапевт Валентина Даскалова е завършила висшето си образование през 2010 г. В ЮЗУ „Неофит Рилски“ гр. Благоевград.
От тогава има опит в лечението и рехабилитацията на различни здравни проблеми придобит в балнеохотели и многопрофилна болница, а след това придобива допълнителни квалификации за работа в козметични и естетични центрове и козметична апаратура за лице и тяло и е работила в България и чужбина. 

Всичките услуги, които ние предлагаме са  извършени с професионализъм и усмивка! Ние се грижим за Вашето здраве, релакс и красота! 

Очакваме Ви!