Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Detersfuso - Италиански Почистващи, перилни и специализирани препарати за професионална и непрофесионална употреба в района на София и Дупница

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Историята на “Стефимакс” ЕООД започва през 2017, когато компанията бе създадена с цел внос и дистрибуция на качествени почистващи продукти произведени в Италия.  Стартирахме проект, който да предостави на нашите клиенти един нов вид услуга и огромен избор от продукти на достъпна цена.


Ние сме официален вносител и разпространител на италиански перилни и почистващи препарати с марка “DETERSFUSO”. При нас ще намерите професионални решения за почистването на всеки един дом или бизнес. Разполагаме с голяма гама от почистващи и перилни продукти с биоразградимост над 90%.
При нас ще откриете много любими аромати и ще почистите с лекота всичко. Нашата цел е клиентите ни да бъдат щастливи и усмихнати.

 
При нас можете да закупите точно толкова препарат от колкото се нуждаете. Продуктите ни са биологични и са направени под изкл ючително строг контрол в Италия, съставени са само от естествени биологични съставки и аромати. Ние уважаваме околната среда и удобството. Когато проектирахме нашата линия на детергенти, ние се запитахме какво можем да направим, за да дадем възможност на хората и потребителите да допринесат за защитата на околната среда. Открихме отговора при реализацията на обемни количества детергенти, достъпни за всички! Нашите продукти съдържат активни съставки с високо качество, възможността да се закупи необходимото количество препарат, дава възможност да използваме по-малко опаковки, които могат да бъдат повторно използвани. Нашите почистващи препарати щадят здравето и природата, струват по-малко от детергентите на основните марки и превръшат почистването в игра.
 
 
 
 
Козметика
 
 
 
 
 
 
 
Разгледайте всичките ни продукти на Уеб-сайт: http://www.detersfuso.eu/
 
Можете да ни откриете на адрес: 
Град София 1330 ж.к. Разсадника – Коньовица, бул.Вардар срещу блок 22а и спирката на автобус 77
2 -  Град Дупница, улица „Св.Иван Рилски“ 64 от страната на главната улица.

Други в града