Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Варна Багер ЕООД - Услуги с багер и тежка механизация за райна на област Варна; Изкопни дейности; Извозване на строителни отпадъци; Услуги със самосвал град Варна

Оценете
(1 глас)

За контакти:

"Варна Багер" ЕООД  извършва специализирани услуги с багери, камиони и друга тежка строителна механизация

Разполагаме с богат и добре поддържан машинен парк с модернизирана строителна механизация, багери, камиони и самосвали в изключително удобна локация за обслужването на гр. Варна и областта.

Предимството на Варна Багер пред конкуренцията е, че Багерите, с които работим са чисто нови, а Багеристите едни от най-добрите във Варна, а фирмата има опит от над 15 години.

Нашите специалисти са с дългогодишен и богат опит във строителството, което оказва огромно влияние във качеството и времето за изпълнение на поставените цели. През годините сме натрупали ценен опит, който предлагаме на нашите клиенти във всеки нов проект. Резултатите от нашата работа се измерват с броя на доволните клиенти обърнали се отново и отново към нашия екип от специалисти, за да намерят решение за всеки нов проект.

Когато имате нужда от Багери, Камиони или друга тежка строителна механизация в района на Варна, Белослав, Езерово, Девня и Константиново. Ние винаги сме готови да предложим коректно отношение и най-добра услуга изпълнена в срок на конкурентна цена.

Вашият надежден партньор при извършване на различни дейности с багери и самосвали на строителни обекти. Извозване на строителните отпадъци е единствено и само наш ангажимент.

Не се колебайте да се доверите на Варна Багер за всеки Ваш прокет, който има необходимост от тежка механизация. С нашия дългогодишен опит ще Ви съдействаме да завършите планираните  изкопи и извозим ненужните замна маса и строителни отпадъци.

 

 НИЕ РАЗПОЛАГАМЕ С:

 

КОМБИНИРАНИ БАГЕРИ JCB 3CX 2019

ДОСТАВКИ И ИЗВОЗВАНЕ С КАМИОНИ - 10, 20, 30 ТОНА

ВЕРИЖНИ БАГЕРИ ЗА ТОТАЛНИ ИЗКОПИ

 

УСЛУГИ:

 

ВСЯКАКЪВ ВИД ИЗКОПИ

НАСИПИ

ДРЕНАЖНИ СИСТЕМИ

ИЗКОПИ ЗА ВИК

ТЕРАСИРАНЕ

 

КОМБИНИРАНА УСЛУГА СЪС САМОСВАЛ И БАГЕР

ИЗОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ - РАЗЧИСТВАНЕ С БАГЕР И ИЗВОЗВАНЕ СЪС САМОСВАЛ

НАЕМАНЕ НА ТЕЖКА МЕХАНИЗАЦИЯ

1. Услуги с багери
2. Услуги с челни товарачи
3. Услуги с валяци
4. Спомагателна механизация
5. Транспортни услуги
6. Доставка на варови и бетонни смеси
7. Доставка на строителни материали

 

 

 

Други в града