Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

ТОП ГАЗ Безплатна доставка на битова газ за гр Карлово и региона

Оценете
(4 гласа)

За контакти:

  • Телефон: 088 580 7498
  • Град: Карлово
  • E-mail: topgaz@abv.bg

 ТОП ГАЗ предлага на своите клиенти БЕЗПЛАТНА доставка на пропан-бутан в бутилки за разнообразни цели:


- битови;
- отоплителни;
- индустриални;
- бутилирана газ за "моторно гориво".


Предлагат се различни видове бутилки, съобразени с дейността и желанията на нашите клиенти.
Осъществяваме безплатна доставка на битова газ в бутилки до Вашия дом и бизнес /ресторант, кафе, кухня, хотел, магазин, офис и др./ в удобно за Вас време и на посочен от Вас адрес.

Изображението може да съдържа: текст, който гласи 'безплатна 0885 доставка на битова газ до адрес 80 74 98 гарантирана сигурност! преглед и сертифициране на стари бутилки. ΤΟΠΙΑ газ SAPA www.zara.bg'


ТОП ГАЗ извършва БЕЗПЛАТНА доставка на битова газ на територията на община Карлово, община Сопот, община Калояново, община Хисаря.

Изображението може да съдържа: автомобил и на открито, текст, който гласи 'ELM топтаз топраз DACIA безплатна безплатнадоставка доставка битова 0885 /807498 200 безплатна доставка DOKKaR на битова α3 1507 телефон за заявки 0885 / 74 98'


ТОП ГАЗ работи в сътрудничество и предлага на своите клиенти продуктите на Петролна компания Зара, а ЗАРА е лидер в търговията с енергийни продукти. Зара постига високи резултати в областта на съхранението, обработката и бутилирането на пропан-бутан. Притежава изградена лаборатория за контрол на качеството на енергийните си продукти.