Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Къща за гости, пекарна и снек бар Катрин, с. Добърско, общ. Разлог - Почивка в планината

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Къща за гости Катрин се намира в едно от най-приказните места в България - малкото планинско село Добърско, разположено в южните поли на Рила на 1050 метра надморска височина. 

В това китно село може да се насладите на невероятна природа, може да посетите една от най-древните църкви Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат, може да се докоснете до традициите и фолклора на този край.

Съвкупно с това можете да се наспите добре и да хапнете вкусна храна (традиционна) в къща за гости Катрин. Къща за гости Катрин се намира точно на центъра на селото и е само на около 50 метра от църква Св. Св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат.

Разполагаме с 8 двойни стаи, всяка със собствен санитарен възел, градина с детски кът за игра, ресторант с капацитет 80 места и тераса към него.

Можем да Ви предложим топъл селски хляб, направен по традиционна рецепта, тъй като имаме и пекарна към къщата за гости.

В близост може да посетите:

  • Водопад Щрокалото с височина 30 m
  • Римска пещ от III-IV в.н.е. - историческата забележителност от национално значение, използвана за производство на тухли и керемиди.
  • Доклювата ела - вековно дърво на 500 години

 

Заповядайте!

 

Цени
*цената е обща за помещението на вечер
тип места брой от типа силен летен слаб летен силен зимен слаб зимен
стандартна стая 2 8 50 лв 50 лв 50 лв 50 лв

 

 

 

 

Ключови думи: къща за гости в добърско, къща за гости около банско, къща за гости в рила планина, почивка в село добърско