Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

ДЕЛИКОВ ЕООД Полагане на машнинна мазилка с Турбозол град Стара Загора; Вътрешни ремонтни дейности Стара Загора; Шпакловане и боядисване; Полагане на гипсокартон за района на град Стара Загора

Оценете
(3 гласа)

За контакти:

 

ДЕЛИКОВ ЕООД е фирма, специализирана в полагането на машинна мазилка с Турбозол, вътрешни ремонтни дейности, шпакловане, боядисване и полагане на гипсокартон. 

Турбозолните машини се използват за полагане на сухи строителни разтвори като:

гипсови мазилки,

варо–циментови мазилки,

варови мазилки,

изолационни мазилки,

зидарски разтвори,

армиращи и смесващи разтвори. След напръскване, гипсовата смес се разпределя с метален мастар хоризонтално и вертикално. Когато започне втвърдяването, гипсовата повърхност се изтегля с шпакла, за да се заличат неравностите. Накрая, когато повърхността стане матова, се заглажда с пердашка. 

Полагането на мазилка с машина включва използването на специални смеси от сухи мазилки. Тези смеси имат специални свойства: не текат по стената, но свободно преминават през маркуча, имат отлична здравина и адхезия.

Дори и при най-модерния апарат за полагане на мазилка обаче, най-важните фактори в полагането й е техниката и опитът на майстора. За тази цел се доверете на профеисонализма и опита на ДЕЛИКОВ ЕООД.

 

НАШИТЕ УСЛУГИ:

Полагане на машнинна мазилка с Турбозол 

Вътрешни ремонтни дейности 

Шпакловане и боядисване

Полагане на гипсокартон 

 

 Тел.: 0887451282

 

 

ВИДЕО:

 

ГАЛЕРИЯ:

 

Други в града