Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

СКАЙСЪРВИЗ ЕООД - РЕСТАВРАЦИЯ НА ИНТЕРИОРНИ ВРАТИ - МОНТАЖ И РЕМОНТ НА ДОГРАМА - ВЪНШНИ РОЛЕТНИ ЩОРИ - ИНТЕРИОРНИ РЕМОНТИ За региона на град София

Оценете
(1 глас)

За контакти:

СКАЙСЪРВИЗ ЕООД е създадена от екип професионалисти, доказали се в годините със своя опит и професионализъм в своята сфера!

Имаме дългогодишен опит в следни услуги:

  • ДОГРАМА
  • ЩОРИ
  • НОВИ ВРАТИ
  • РЕМОНТ НА ВРАТИ - Есплотациония живот на интериорните врати е доста голям но лицето им се влошава доста бързо. Tова обаче не значи винаги , че трябва да бъдат сменени с нови ние можем да ги реставрираме и да им предадем нова визия без да демонтираме старите каси , което прави този вид реставрация много подходяща за панелни жилища с метални каси. СКАЙСЪРВИЗ ЕООД извършва ремонт на врати, който се състои в обличане на касите и крилата с хдф. Много добро предложение за панелни жилища с метални каси. Светлия отвор се намаля с около 15мм. Фалца на вратата се обработва с кит за дърво след което се боядисва с водоразтворими бои.Реставрираме вратите основно с три цвята венге, дъб и бяло, като за белия цвят могат да бъдат използвани и декоративни пана с дебелина 3,2мм. Дръжки , брави и панти се подменят по желание на клиента!
  • ИНТЕРИОРНИ РЕМОНТИ

 

 

ГАЛЕРИЯ: