Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Зед-3 ЕООД, с. Трифоново - производител на букови пелети

Оценете
(6 гласа)

За контакти:

Фирма Зед-3 ЕООД произвежда висококачествени пелети от чиста дървесина без каквито и да е примеси. Предлага проектиране и изработка на линии за производство на пелети по всички изисквания и европейски стандарти.

Производство на пелети

 
Сградата за производство на Еко Пелети се простира на площ от 10 декара в района на с. Трифоново, област Монтана. Построена е по програма на EU.
Производството на Еко Пелети от Зед-3 ЕООД е съобразено с всички изисквания за чистота на горенето, висок енергиен капацитет и липса на вредни емисии.
Еко Пелетите се изработват от чиста дървесина без каквито и да е примеси. Възможно е да се произведат от иглолистна или широколистна дървесина.
Крайният продукт се получава след необходимата термична обработка и пресоване под високо налягане през дюза с Ø 6 милиметра.
За целта се използва модерно ново сертифицирано оборудване, както и създадени на място специално за целта машини и транспортни ленти по проект на водещи в областта производители.
 

Призводство на пелетиращи линии

Производствената линия на Зед-3 ЕООД е собствено производство. Разработена, изградена и функционира по всички изисквания и европейски стандарти. Линията е реализирана изцяло от екипа на фирмата.
Предлагаме проектиране и изработка на линии за производство на пелети с капацитет над 1 тон на час.
 

За клиентите

Всеки клиент може предварително да заяви предпочитанията си за дървесината, от която да бъдат изработени пелетите за неговата поръчка – иглолистна или широколистна дървесина. Покупката на място Ви гарантира високо качество и цени на производител.

Сключваме договори за регулярни доставки с търговски обекти в цялата страна. Изграждането на дилърска мрежа от доверени търговци е основната ни грижа.

Предлагаме отстъпки при договаряне на големи количества и дългосрочни договори.