Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

Фондация " Магията на Светлината "

Оценете
(2 гласа)

За контакти:

 
 
 
Фондация "Магията на Светлината" стартира кампания за набиране на дарения под надслов „Напред към по - светло бъдеще“!
Даренията ще се използват за подпомагане построяването и изграждане на Център за Холистични Практики, Духовно и Личностно развитие, в който човек ще може да обогатява и доразвива себе си чрез различни форми на обучения, семинари и духовни практики свързани с познанието, традициите, вярата и духовното усъвършенстване. Подпомагане извършването лекционна дейност с широк кръг. Подпомагане организирането на обучения, практики, семинари, лагер - школи свързани с духовното развитие, духовните ценности и личностното развитие.
Осигуряване техническа и материална обезпеченост за семинари, лагер - школи, закупуване на техника, консумативи, духовна литература и други.
 
Нека заедно обединени за всеобщото благо с помощта на Твореца с изцеляващата мощ на Любовта да сътворим Нов Свят - Нов Дом за себе си и за поколенията . Свят изпълнен с Вяра , Надежда , Любов , Светлина , Радост, Мир, Доброта и Хармония.
Стартира кампания за набиране на средства - дарения за осъществяване на целите и дейностите на фондацията :
Подпомагане за построяване и изграждане на Център за Холистични практики, Духовно и Личностно развитие, в който човек ще може да обогатява и доразвива себе си чрез различни форми на обучения, семинари и духовни практики свързани с познанието, традициите, вярата и духовното усъвършенстване. Подпомагане извършването лекционна дейност с широк кръг. Подпомагане организирането на обучения , практики , семинари , лагер - школи свързани с духовното развитие , духовните ценности и личностното развитие. Осигуряване техническа и материална обезпеченост за семинари , лагер - школи, закупуване на техника, консумативи, духовна литература и др.