Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

DECOR GARDEN - Вашият помощник в украсата на градината Ви | Градински център град Севлиево

Оценете
(3 гласа)

За контакти:

“Декор Гарден” в град Севлиево е специализирана фирма за градинско обзавеждане. Компанията има вече дългогодишен опит на пазара, а професионалистите, които работят при нас, притежават значителни умения в производството на първокласни продукти за паркове и градини.
Предлагаме както качествено парково и градинско обзавеждане собствено производство, така и вносна продукция.

Нашата цел е да създаваме уникални паркови и градински пространства, които да носят естетическа наслада, уют и да се отличават с неповторим дизайн. Създаваме изделия, които да задоволят всякакви индивидуални предпочитания и да се впишат перфектно в двора. Сътворете същински рай с нашите градински фонтани, колони и постаменти, кашпи и статуетки.

 

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС:

 

Водеща фирма за производство на декоративни бетонови отливки!

Една от водещите фирми за производство и продажба на декоративни бетонови отливки е Декор Гарден, гр. Севлиево.Компанията е с дългогодишен опит на пазара за градинска мебел и екестериорно оформление и може да ви предложи изключително голямо разнообразие от продукти, предназначени за градината, хотела или заведението ви.Особено търсени в последните няколко години са фонтаните, стилните и елегантни чешми, саксиите за външни цветя и различните видове статуетки, които Decor Garden изработва по свои проекти и дизайн.

 

Специалисти с над 18 годишен стаж!

Ако пък се нуждаете от нещо по -специално и специфично, то компанията може да ви предложи изработка на индивидуална поръчка спрямо вашите разбирания и желания.Декор Гарден – Севлиево е създадена през 2012 година, но в нея работят специалисти с над 18 годишен стаж в изработката, продажбата и доставката на декоративни бетонови отливки.

 

Продукти собствено производство!

Продуктите на компанията са познати и красят градините, хотелите и заведенията не само в страната, но и в различни съседни държави.80% от продуктите, които се предлагат от Decor Garden са собствено производство, като едва 20% са продукти от фирми, с които компанията работи в тясно сътрудничество.
Компанията се стреми да предлага на всеки свой клиент не само качествени продукти, но градински елементи, които са съобразени със съвременните модни тенденции в областта на градинското обзавеждане.

 

Открито и внимателно отношение към клиента!

Това, което отличава Декор Гарден от останалите компании е най – вече откритото и внимателно отношение към всеки клиент, без значение дали става дума за поръчка и покупка на един – единствен продукт за домашната градина или за цялостно градинско или парково обзавеждане.

 

 

ПРОДУКТИ