Инфо Маркетинг

Намерете фирма

ИЛИ

Изберете категория

ПДР БЪРЗ РЕМОНТ - Ремонт на автомобили след градушка, град Варна

Оценете
(1 глас)

За контакти:

Защо сме ви необходими?

Чрез прилагания от нас технологичен принцип избягваме или минимално нанасяме кит по детайлите! Именно този материал, с последващите „просмуквания“ на боята в него, създава повечето проблеми при подготовката на повърхностите за финалната манипулация. Автобояджиите добре знаят колко е трудоемко и времеемко справянето с тези проблеми.  Не само, че подготовката за работа отнема много време, но обичайно и резултатите са разочароващи за клиентите.

 

ПРЕДИ-СЛЕД:
Чрез PDR технологията

може да се редуцира използването на кит, което значително повишава качеството на услугата. Наранените детайли се възстановяват до първоначлният си вид, при това в много по-кратки срокове. Този ремонт преди боядисването се извършва при силно пострадали автомобили от градушки и паркощети.

В повечето случаи е възможно щетите по автомобили след градушка да бъдат отстранени на 100%. Все пак трябва да се има предвид, че пораженията от една градушка може да са много специфични. В зависимост от големината на ледените парчета, силата и посоката на вятъра, както и продължителността на въздействие върху автомобила, щетите  ще са различни. В някои случаи от едната страна на автомобила детайлите ще са в по-голяма степен наранени, а от другата (подветрената) по-малко. В тези случаи адекватният професионален подход е единственото решение! Подобен вид нееднакви щети по един автомобил налагат различни подходи и методи на работа при тяхното отстраняване.

 

ПРЕДИ-СЛЕД:

 

Доверете ни се! Ще получите перфектно качество и най-добри цени!

 

Тел.: 0889435813

гр. Варна

Facebook страница: Ремонт на Градушка

 

 

ГАЛЕРИЯ:

Други в града