Инфо Маркетинг

Астро акценти за юни

Месец юни стартира с растяща Луна. Новолунието в Близнаци се случи на 30-ти май. Марс и Юпитер са в съвпад в Овен и правят точен квадрат с Лилит в Рак.
⦁ Слънцето е в Близнаци до 21-ви юни (денят на лятното слънцестоене, най-дългият ден) след това ще влезе в Рак. Важните аспекти на Слънцето са: 6-ти юни секстил с Хирон (в Овен); 16-ти юни тригон със Сатурн (Водолей) и квадрат с Нептун (Риби); 29-ти юни квадрат с Юпитер (Овен) и на 30-ти юни съвпад с Лилит (Рак).
⦁ Пълнолунието е на 14-ти юни в Стрелец (23°24’), а Новолунието е на 29-ти юни в Рак (7°22’).
⦁ Меркурий е в Телец и е ретрограден до 3-ти юни, след 13-ти юни влиза в Близнаци, знак на който е управител. Поемаме си дълбоко дъх и действаме устремно. Важните аспекти на Меркурий са: 10-ти юни тригон с Плутон (Козирог); 20-ти юни секстил с Юпитер (Овен) и на 27-ми юни секстил с Хирон (Овен).
⦁ Венера е в Телец, знак, на който е управител до 23-ти юни, когато влиза в Близнаци. Важните аспекти на Венера са: 2-ри юни секстил с Лилит (Овен); 11-ти юни съвпад с Уран (Телец); 15-ти юни съвпад със Северен лунен възел (Телец); 18-ти квадрат със Сатурн (Водолей); 19-ти секстил с Нептун (Риби); 21-ви тригон с Плутон (Козирог) и на 29-ти секстил с Юпитер (Овен).
⦁ Марс е в Овен, знак, на който е управител. Важните аспекти на Марс са: 1-ви юни е в съвпад с Юпитер (Овен) и квадрат с Лилит (Рак); 15-ти юни е в съвпад с Хирон (Овен) и на 27-ми в секстил със Сатурн (Водолей).
⦁ Юпитер е в Овен през целия юни.
⦁ Сатурн е във Водолей и стартира ретроградното си движение на 4-ти юни.
⦁ Уран е в Телец.
⦁ Нептун е в Риби и ще стартира ретроградното си движение на 28-ми юни.
⦁ Плутон е ретрограден в Козирог.
⦁ Северния лунен възел е в Телец.
⦁ Хирон е в Овен.
⦁ Лилит е в Рак.


Този месец е препоръчително да общуваме искрено, да мислим преди да говорим. Меркурий се обръща директно на 3-ти юни и в същото време прави квадрат към Сатурн. Сатурн от своя страна започва дългата си ретроградна фаза на следващия ден, която ще продължи до 23-ти октомври. Подходящ момент за сериозни разговори и финализиране на споразуменията. Все още може да отнеме време, за да се обмислят всички възможни варианти, но с реалистично отношение вече са възможни работещи споразумения дори с трудни партньори. Тригона на Меркурий към Плутон на 10-ти юни е възможно да ни изненада с разкриването на афера или тайна с последствия. Това може да причини сериозни разстройства особено на 12-ти юни, когато Венера прави съвпад с Уран в Телец, във взаимоотношенията. Препоръчително е да бъдем честни, искрени и толерантни за да успеем да разрешим евентуални конфликти с другите. Тези дни са обещаващи за нови романтични авантюри.
Пълнолунието в Стрелец на 14-ти юни е в квадрат с Нептун в Риби, а ден по-късно Марс прави точен съвпад с Хирон в Овен. На 16-ти юни Слънцето е в квадрат с Нептун и тригон със Сатурн. Възможно е да открием, че сме си създали илюзорни представи за хора или ситуации. Разкриването на истината ще ни изпълни с болезнено разочарование. Проявената от нас активност, не води до очаквания резултат. Имаме усещането, че не успяваме да реализираме идеите си. Въпреки това постоянството е ключът към успеха ни.
Лятното слънцестоене на 21-ви юни ни зарежда с енергията на емоционалния Рак. Слънцето осветява темите присъщи за Рака. Принадлежността и сигурността ще ни занимават през следващите няколко дни, особено около новолунието на 29-ти юни. Това Новолуние е в съвпад с Лилит (в Рак) и квадрат с Юпитер (в Овен). Възможно е от дълбините на съществото ни да изскочат нашите демони. В същото време се изгражда квадрат между Марс и Плутон, който ще стане точен на 2-ри юли. Във въздуха се усеща напрежение, което може да създаде сътресения и чувство за несигурност. Препоръчително е да се оттеглим на тихо и спокойно място през тези дни и да се отдадем на лятна почивка и съзерцание на красотата….
Имам чудесно предложение за вас…., ето го …
Лична месечна АстроТаро прогноза
Този анализ изследва всички транзити, които активират вашата натална карта. Дава ви четири седмични насоки, чрез съвет от картите Таро.
За да разберете как транзитите на планетите ще се отразят в живота ви и какво ви съветва Таро през юни заявете поръчката си сега на: 0877 78 78 94 само за 25 лева
Анализа е в текстови формат, който получавате на посочен от вас: електронен адрес, WhatsApp, Viber или Messenger след заплащане на услугата.
Рая от AstroTaroPsyMag


Мога да ви бъда полезна с експертизата си в следните области: астрология, тарология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.
Правя това, чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.


При желание от ваша страна може да следите страниците ми във facebook:

https://www.facebook.com/masterastrologer

https://www.facebook.com/rayatarology