Инфо Маркетинг

Новолуние в Близнаците на 30.05.2022, в 14:30 ч., 9°03’

Управителя на знак Близнаци е Меркурий, а той сега е ретрограден, затова е препоръчително да забавим темпото…, поне до 15-ти юни. Марс и Юпитер са в съвпад в огнения знак Овен и ще се чувстваме екзалтирани и припрени, готови да се впуснем в реализацията на целите ни. Всичко можем да правим, без подписване на дългосрочни споразумения… Все пак е добре да знаем, че Меркурий може да ни създаде проблеми с общуването и кратките пътувания.
Настроението ни е мистично и идеалистично. Мечтаем си да се отпуснем и да се наслаждаваме на красотата около нас. Нека се настроим миролюбиво и състрадателно. Очакват ни топли летни дни.
Имам чудесно предложение за вас…., ето го … добро решение за новолунието ….
Лична месечна АстроТаро прогноза
Този анализ изследва всички транзити, които активират вашата натална карта. Дава ви четири седмични насоки, чрез съвет от картите Таро.
За да разберете как транзитите на планетите ще се отразят в живота ви и какво ви съветва Таро през юни заявете поръчката си сега на: 0877 78 78 94 само за 25 лева.
Анализа е в текстови формат, който получавате на посочен от вас: електронен адрес, WhatsApp, Viber или Messenger след заплащане на услугата.
Рая от AstroTaroPsyMag


Мога да ви бъда полезна с експертизата си в следните области: астрология, тарология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.
Правя това, чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.


При желание от ваша страна може да следите страниците ми във facebook:

https://www.facebook.com/masterastrologer

https://www.facebook.com/rayatarology