Инфо Маркетинг

Астро акценти за май

Със силен акцент върху Овен, едва ли ще има скучен момент през май. Този месец Венера, Марс и Юпитер влизат в сферата на спонтанния и енергичен Овен. Свързаното с това настроение на оптимизъм е добре да бъде балансирано, особено по време на енергийно зареденото лунно затъмнение в средата на месеца. Импулсивната енергичност на Овена може да доведе до рисковани действия, с потенциално сериозни последици.
Венера смело води пътя, влизайки в знака на Овен на 2-ри май. Новите приключения са изкушаващи и добре дошли, с малко флирт. Огънят може да изгасне толкова бързо, колкото е пламнал.
На 5-ти май Слънцето е в съвпад с Уран в Телец. Общественото внимание се насочва към силни, независими жени. Нетърпението ни може да провали много вложени усилия.
На 10-ти май Меркурий става ретрограден в Близнаци до 3-ти юни.
На 12-ти май Юпитер влиза в Овен и ще остане там до 28-ми октомври, преди да се върне в Риби за още няколко седмици. Устрем, смелост, новаторски дух, непредсказуемост, високомерие и криворазбран героизъм ще са темите през това време. Истински герои определено са необходими, особено по време на Пълнолунието в Скорпион на 16-ти май, което е съчетано с лунно затъмнение. Слънцето, Луната, Лунните възли и Сатурн образуват напрегнат аспект тао-квадрат. Венера е в съвпад с Хирон, а Марс е в съвпад с Нептун. Енергетиката на тези аспекти може да ни накара да се чувстваме уязвими. Добре е да си поемем дълбоко дъх и да издишаме безнадеждността на този момент. Настроението ни бързо ще се оправи, когато Марс влезе в своя си знак Овен…
На 21-ви май Слънцето влиза в Близнаци и веднага прави връзка с Меркурий, който е ретрограден и се плъзга назад в Телец два дни по-късно. Възможно е да има спорове, да се чувстваме все едно говорим с другите на различни езици.
На 25-ти май Марс влиза в своя си знак Овен. Тази енергия може да доведе до ескалация на конфликта поради трудности в общуването, заради ретроградния Меркурий в Телец.
Заради квадрата между Венера (Овен) и Плутон (Козирог) желанието и копнежът са силни. Когато Венера навлезе в чувствения земен Телец (Тя е планета управител на този знак) на 28-ми май, това едва ли ще се промени. Марс (в Овен) и Венера (в Телец) и двете планети са в своята сила, в знаците, на които са управители и следователно с еднаква сила. Чувствеността може да бъде един от начините да се успокои донякъде воюващата страна на Марс, който е в точен съвпад с Юпитер на 29-ти и иска най-накрая да покаже какво означава героично действие…
На 30-ти май е Новолунието в Близнаци, с Меркурий в квадрат със Сатурн и тригон с Плутон, това може да бъде добър повод за дипломатични разговори и добри новини.

Можете да разберете как транзитите на планетите през май ще се отразят в собствения ви живот като се консултирате с експерт….
Рая от AstroTaroPsyMag


Мога да ви бъда полезна с експертизата си в следните области: астрология, тарология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.
Правя това, чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.


Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на:  0877 78 78 94 или пишете на: lucky888@abv.bg