Инфо Маркетинг

Новолуние с частично слънчево затъмнение в Телец на 30.04.2022 в 23:30 ч.

В последния ден на април, в последните 30 минути стартира коридора на затъмненията за 2022 година. През тази година те са четири и ще се случват по оста Телец-Скорпион.
Аспектите на новолунието са хармонични. Слънцето, Луната и Уран в съвпад са в секстил с Марс в Риби. Венера е планетата управител на това новолуние. Тя, заедно с Юпитер и Нептун са в съвпад в Риби и стелиума е в секстил с Плутон в Козирог, който вече е ретрограден. Меркурий влиза в Близнаци и прави тригон с Плутон. Цялата тази енергетика ни изпълва с вяра за един нов свят и ни дава шанс лично да участваме в него. Ще се чувстваме уверени в доброто бъдеще.
Новолунието в Телец е близо до Уран. Това прави всичко непредсказуемо. Възможни са изненади, може да се включим в нещо, което не сме планирали и да бъдем приятно изненадани от резултатите. Добре е да знаем, че начина, по който ще се чувстваме ще ни влияе дългосрочно, защото Новолунието е свързано с частично слънчево затъмнение.
Възможно е да ни се разкрият тайни. В момента живеем медийни манипулации и информационни кампании с нисък рейтинг на достоверност. Препоръчително е да пресяваме всяка информация през собствената си интуитивност и да не изпадаме в крайности.
Щастливият планетарен куп (Венера, Марс, Юпитер и Нептун в Риби) ни прави изпълнени с любов и романтика. Малко преди пълнолунието в Скорпион, добротворците Венера и Юпитер влизат в Овен и ще ни помогнат да конкретизираме идеите си, и да насочим действията си към конкретния човек, обект на нашите романтични чувства… 
Сега е момента да посеем семената на романтиката, изяществото, красотата, радостта, любовта, изобилието и разкоша… Нека Празнуваме Живота! Нека живеем с Благодарност! 
Можете да разберете как затъмненията през май ще се отразят в собствения ви живот като се консултирате с експерт….
Рая от AstroTaroPsyMag


Мога да ви бъда полезна с експертизата си в следните области: астрология, тарология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.
Правя това, чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.


Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на: 0877 78 78 94 или пишете на: lucky888@abv.bg