Инфо Маркетинг

Пълнолуние във Везни на 16.04.2022 в 21:55


Аспектите на пълнолунието са предимно хармонични. Напрежение може да създаде само тао-квадратурата на пълнолунието с Плутон. Кардиналните знаци Овен, Рак, Везни и Козирог ще са тези, на които Пълнолунието ще повлияе по-осезателно. Отнася се за всички със Слънце, Луна, Асцендент, Десценден, MC и IC в тези знаци.
Добре ще е да се стараем към баланс и хармония. Слънцето в Овен формира „опозиция“ на Луната във Везни. В полярността Овен/Везни, Овенът представлява „себе си“, а Везните представляват „другия“. Това пълнолуние ще ни накара да осъзнаем добре нуждата си от взаимоотношения и всичко, което изисква тяхното поддържане, като толерантност, открито общуване, мило отношение и балансиране. Да бъдем мъдри и очарователни!
Управител на Пълнолунието е Венера. Тя е в знак Риби и прави секстили с Меркурий и Уран в Телец. Меркурий и Уран са вестоносците. Те са в съвпад в земния Телец, който също се управлява от Венера. Може да се каже, че ще имаме добри новини, свързани с красивото, изящното изкуство и просперитета ни. Възможно е да оценим себе си и другите и да признаем стойността си, но и да осъзнаем, че всеки и всичко са еднакво важни за Твореца.
По време на Пълнолунието е препоръчително да действаме уединено и в съответствие с творческите си способности. Точно сега ще сме в състояние да бъдем проницателни и да разкрием неизвестното, да усетим или да видим нещо скрито и тайнствено.
Юпитер и Нептун в Риби са в съвпад помежду си в и секстил с Плутон. Изпълваме се с вяра и копнежи. Момента е подходящ за осъществяване на свързване с божественото присъствие за откриване на истината…. Важно е да внимаваме да не си създадем илюзии и заблуди, както и да се пазим от безразличие.
Асцендента на Пълнолунието е Скорпион. Луната е в 12-ти дом. Пълнолунието се случва в последните градуси на Везни и часове след това Луната, вече е в знак Скорпион. Планетата управител на Скорпион е Плутон. Самия Плутон прави ключов аспект с Пълнолунието. Тази енергия може да предизвика разрушителна сила. Нещо, което е остаряло и токсично, или тайно и скрито, ще бъде мощно повлияно и трансформирано. Дори можем да бъдем принудени да го направим, ако сме се правили, че не го забелязваме. Всяка криза е и възможност. Можем да се адаптираме и трансформираме, да се освободим от всичко вредно и токсично. Това ще ни направи по-силни и по-обогатени.
Можете да разберете как Пълнолунието или транзитите до края на месеца ще се отразят в личния ви живот като се консултирате с експерт….


Рая от AstroTaroPsyMag


💥 Мога да ви бъда полезна с експертизата си в следните области: астрология, тарология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.
Правя това, чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.


💥 Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на: 📞☎ 0877 78 78 94 или пишете на: lucky888@abv.bg