Инфо Маркетинг

Астро акценти за април

Април е месецът за ново начало... Сега е време да засеем градината на Живота си... Новият месец стартира с Новолунието в Овен на 1- ви април, което е в съвпад с Меркурий и Хирон. Дълбоките ни рани, които сега могат да станат видими, са свързани с преживяванията ни далеч в миналото. Важно е да позволим на емоциите ни да бъдат изразени, тъй като приемането на нараняването е предпоставка за истинско изцеление. Мога да ви бъда полезна в този проце…., вижте как да се свържете с мен в края на статията.

Добре е да се пречистим преди да подберем семената, с които ще засеем градината на Живота си…

Събитията, на които сме свидетели от края на 2019 година, ясно ни показват и доказват, че светът ни е във фаза на дълбока социална трансформация. Съвпадът Сатурн-Плутон през януари 2020 г. и съвпадът Сатурн-Юпитер през декември същата година поставиха отправната точка. И двете съзвездия (Козирог и Водолей) сочат фундаментални промени във властовите структури. Време е да намерим пътя си в новата световна ситуация.

На 5-ти април Марс е в съвпад със Сатурн във Водолей. Венера влиза в Риби. Енергийните космични вълни ни подканят да се пробудим и да осъзнаем, колко пагубно се отразява на всички ни липсата на толерантност, състрадание, великодушие, обич и мъдрост. Колко сме подвластни на идеологическа пропаганда и догматичност. Време е за притихване в себе си и свързване с Духът на Живота, който живее в всеки от нас… Война отвън ще има, докато всеки от нас води вътрешните си битки…. Липсва ни обич към самите себе си, липсва ни състрадание и признаване на правото ни на независимост и суверенитет. Когато всеки от нас успее да се откаже от желанието си да натрапва волята си на другите, чрез арогантност и суровост, и в името на кауза да си позволява безцеремонно да отнема човешки живот, да лъже, и да краде за лична изгода, тогава ще сме успели да постигнем мир и хармония, за да изградим новия си справедлив свят…. Дали ще успеем?!.... Зависи от всеки един от нас… 

В момента невежеството и заблудата са очевидни….. 

На 12-ти април Юпитер и Нептун в Риби са в съвпад. Тази среща е заключение и ново начало на един приблизително 12-годишен цикъл, чиито теми включват надежда, копнеж и вяра, както и илюзии, заблуди и безразличие. Момента е подходящ за осъществяване на свързване с божественото присъствие за откриване на истината….

На 15-ти април Марс влиза в Риби. Пълнолунието във Везни е на 16-ти април и e в тао-квадрат с Плутон в Козирог. Вероятно през тези дни личните интереси ще се налагат безогледно…..

През април ще имаме второ Новолуние на 30-ти април в Телец с частично слънчево затъмнение (видимо само в Южна Америка и Антарктида). По време на събитието Венера, Нептун и Юпитер в Риби са в съвпад. Марс също е в Риби. Новолунието е в съвпад с Уран и секстил с Марс. Плутон става ретрограден в същия ден (до 9-ти октомври). Съвпада между Юпитер и Венера е благодатен за откриване на нова любов или за съживяване на съществуващи взаимоотношения. Затъмненията са мощни енергийни събития, които могат да разкрият какво се крие в „тъмното“ и оказват влияние напред във времето до следващото в края на октомври. Периода е важен за наблюдаване на знаците с отворени очи….

Можете да разберете как слънчевото затъмнение на 30-ти април и последващото лунно затъмнение на 15-ти май ще се отразят в собствения ви живот като се консултирате с експерт Рая от AstroTaroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна с експертизата си в следните области: астрология, тарология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата.

Правя това, чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на тел. 0877 78 78 94 или пишете на lucky888@abv.bg