Инфо Маркетинг

НовоЛуние в Овен на 1.04.2022 в 09:27 ч.

НовоЛунието е времето за ново начало! Овен е първия знак на зодиака. Пролет е! Земята се пробужда за нов живот, нов цикъл, нов месец. Нека засеем градината на живота си мъдро, за да се радваме на изобилна и добра реколта.

Новолунието е в съвпад с Меркурий и Хирон. Венера, Марс и Сатурн са в съвпад във Водолей и стелиума прави квадратури с Уран в Телец. Юпитер и Нептун са в съвпад в Риби и правят секстил с Плутон в Козирог.

Дълбоките ни рани, които сега могат да станат видими, са свързани с преживяванията ни далеч в миналото (дори и от предишни животи). Важно е да осъзнаем и признаем емоциите си, да си позволим да ги изразим, за да постигнем изцеление. Добре е да се пречистим преди да подберем семената, с които ще засеем градината на Живота си ….

Да платим с радост всичките си сметки и да се изпълним с доверие към Живота. Който го направи ще се радва на изобилие през следващата година! Мога да ви бъда полезна в този процес, вижте как да се свържете с мен Рая от AstroTaroPsyMag.

Мога да ви бъда полезна с експертизата си в следните области: астрология, тарология, метафизика, мистика, хюман дизайн анализи, аритмософия, окултна философия, емоционална интелигентност, техники за енергийна защита, психология на успеха и анализ на информацията съдържаща се в рождената ви дата. Правя това, чрез срещи на живо, онлайн или изготвям писмени анализи.

Можете да резервирате своето лично време за консултация или да направите поръчка за писмен анализ като се обадите на тел. 0877 78 78 94 или пишете на lucky888@abv.bg.