Инфо Маркетинг

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/info2r5k/public_html/templates/infobusinessdesign/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Денят на Истината

Публикуваме по желание на автора на следната история за срещата й с Феномена Маринов:

"Истината, която ще споделя с Вас тук сега е:

Личната ми житейска история.

Който желае нека я прочете и прецени по личен начин. За да научите подробности, прочетете до край!

А който не желае, нека просто я подмине без да пречи. От дълги години имам този профил и тази страничка във Фейсбук. Следвам всички групи и всичко, което ми се качва на стената, харесвам и коментирам. Посещавах и различни семинари от различно естество в България и чужбина. В зависимост от страната по една или друга причина. Разбрах и научих предостатъчно от тях. Допитвах се и дискутирах. С доста от хората тук се познаваме лично.

Но все нещо не ми достигаше. Отлагах и не вземах решение да седна и да напиша тук на страничката си тази лична история.

Допитвах се и до различни астролози, нумеролози, гледачи на кафе, радиестезисти, ясновидци, магове и какви лиоще не....от цяла България....

Питат, разпитват, кажете си имената, кога сте родена, най-различна информация искат предварително, също така и да им се заплати веднага, изпратете пари за материали, за ритуали....За какво ли още не...Плащала съм безбожни суми на легалните крадци под различни имена и от различни градове и села в България.

И особено когато видят да им се звъни от зад граница по телефон, става още по-страшно за нас, които имаме нужда и желаем да чуем истината....

Но никога не чувах истината от Никого.

Напротив, само безбожни лъжи за големи пари.

Вземат безбожни пари за лъжите, които предлагат, услуги на гледачи и екстрасенси, магове, ясновидци и прочие. Чак да се чудиш и маеш. Доказани глупости безброй....години наред...И винаги се питах, Господи Боже мой, нима е възможно в цяла България да няма поне един човек ясновидец, разбиращ и можещ, който да ти говори директно без да пита, разпитва и подпитва....Както обясних по-горе и аз бях зад граница.

Отново се замислям, вероятно аз не търся правилно. Това се случва през август.

Написах в Гугъл. Истински ясновидци и доказани феномени. Оставих се на усещането си. И прочетох едно име, което не бях срещала до този момент.

Прочетох статията и записах телефонния номер. Нямах търпение да звънна и да видя какво ли ще чуя този път....Разочарована от всички предишни лъжи, които съм чувала до този момент.

Набирам телефонния номер с недоверие и разочарование от предишните опити, но пък и с надежда този път наистина да е човек, който отговаря на написания пост, който прочетох. Звъня на номера и веднага ми се вдига насреща. Аз започнах да говоря....

Насреща чувам "госпожо"...

Връзката прекъсна...

Аз веднага избрах същия номер... Отново вдигна човекът. "Госпожо".

Аз отново започнах да говоря без да слушам какво ми се говори насреща, само чувах думата "госпожо".

И отново изключи.

Помислих си, че връзката се разпада или минутите за България са свършили. И отново избрах номера. Отново ми се вдигна.

Този път замълчах и започнах да слушам, без да говоря. Чувам: "Госпожо, аз не питам, а директно започвам да говоря защо ми се обаждате" и ми каза такива истини, които ме разтърсиха, и то с подробности, че просто няма как да отречеш истината.. Сякаш, че сме живяли заедно през целия си живот. Казаха ми се истини, които само аз си знам и никой друг освен мен не знае.

Е няма как да се каже на черното бяло. Аз търсех помощ и той каза ми доказа по всякакви всевъзможни начини. Останах без думи и вече повярвах, че наистина има такъв човек, който е ясновиждащ, разбиращ, компетентен и можещ. Останах удовлетворена от истините с подробностите. Също така каза, че се грижи за хората, като им помага. Да, така е, и това ми се доказа.

Е, при тези доказателства няма как да кажа, че това не е истина, а напротив. ИСТИНА Е.

Е, който ми вярва на всичко написано по-горе от Мен и желае да узнае повече подробности за този човек, който ме спаси от Ада, в който бях попаднала цели 7 години, нека ми се обади на личния ми номер – 0885 332 016.  

Това е моята съкровена истина, доказана с подробности и факти.

Благодаря безкрайно на себе си, че никога не се отказвам, докато не постигна целта си. А на човека, за който става въпрос – ясновиждащ – здраве, щастие и никога да не спира да помага на хората!"