Инфо Маркетинг

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/info2r5k/public_html/templates/infobusinessdesign/library/Designer/Content/SingleArticle.php on line 198

Феноменален Парапсихолог Маринов въздейства по енергиен път по методите на рейки мастер достигнал трето ниво.

Какво представлява РЕЙКИ

Рейки - същност и произход

Рейки е името на енергията, Рейки е и името на терапията. Когато получаваме Рейки, енергията стимулира духа и тялото ни в посока Баланс и Хармония. Корените на Рейки се намират в Тибет, но за първи път е канализирана от японеца Микао Усуи и благодарение на него и неговите последователи достига днес и до нас.

За какво помага Рейки

Рейки енергията ни стимулира и бута в посока Баланс. Какво е Баланс ли? Когато сме щастливи, спокойни, здрави, обичаме и се развиваме, тогава имаме Баланс. Всяко състояние, различно от това, означава, че сме излезли от линията на Баланса и че някъде имаме недостиг на енергия. Симптомите за това мога да бъдат различни – болест, твърде много стрес, контузия, депресия и т.н.

Как даваме Рейки

Традиционната Рейки система има три нива. В първо ниво можем да даваме Рейки единствено контактно – т.е. като поставим ръцете си върху друг човек, върху себе си или върху неодушевен предмет. Във второ ниво можем да пращаме Рейки от разстояние. В трето ниво (мастърското ниво) можем да инициираме други хора в Рейки. Традиционно рейки се изпълнява с полагане на ръце върху определени области от тялото и предаване на оздравителна, релаксираща енергия, увеличиваща жизнената енергия. Затова рейки работи прекрасно в съчетание с класически масаж, при което масажираните мускули получават едновременно с масажа и нужната жизнена енергия.

Рейки се прилага с успех за: зарастване на рани, болки в мускулите, енергиен баланс, усилване на имунитета, подобряване на умствените способности и концентрацията, позитивно мислене.

Рейки се комбинира превъзходно с други медицински или терапевтични методики, като ускорява оздравителния процес. Релаксивните и успокоителни сeанси балансират емоциите, внасят мир и успокоение в тялото и ума.

Рейки позволява релаксът и премахването на стреса да се извършва на много по-дълбоко ниво.

Рейки е мануална терапия, при която терапевтът работи с лечебната енергия, като или протяга ръце над тялото или извършва определени движения над специални зони, за да усили лечебното въздействие.

 

За контакти и записване: 

СРЕЩАТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ПЪРВО ЧРЕЗ ОНЛАЙН ВРЪЗКА И СЛЕД ТОВА ЧРЕЗ ЛИЧНА СРЕЩА С Г-Н МАРИНОВ В ГР.СОФИЯ. СЪС ЗАПИСВАНЕ ЗА ЧАС НА ТЕЛЕФОН 0877140961