Инфо Маркетинг

Нумерология с Ели

Търсейки себе си - открих числата!
Търсейки пътя си - открих и пътя на децата си!
Търсейки защо ми е толкова трудно да партнирам с хората, разбрах че на всеки му е трудно, защото сме безкрайно различни, а установените правила и норми, с които ни се налага да живеем и сме принудени да приемаме правят невъзможно цялото това нещо!
Търсейки истината за нашето съществуване открих, че ние живеем като хора, но чувстваме само с душата си. Ако не я послушаме, когато вземаме решения и я пренебрегнем, вземайки решението си по "човешки" и следвайки земната логика често сме нещастни! Важно е да се живее по принципите на Вселената. Да чуваме сърцето си, но все пак, доколкото ни е възможно, да се съобразим с тези установени правила, защото сме хора и не сме напълно свободни!
Открих, че пътят към себе си е много различно нещо от това да раздаваме себе си на другите. Когато раздаваме себе си, се изпразваме от съдържанието си и в даден момент гаснем, за да се възродим отново от пепелта, но това възраждане обикновено е доста трудно и болезнено! Там, обаче откриваме своята индивидуалност и после не се страхуваме да я проявим! Да бъдем себе си в това голямо "общо"! Аз да съм Аз, както и да позволяваме на другия да е себе си. Вече разбираме, че когато у една от страните настъпи промяна, тя няма да е благодарение на другата, а просто защото ние сами сме взели решение да се променим, осъзнавайки че другият вероятно е прав по въпроса. Само собствената ни воля е важна! Тя казва Да или Не!
Нумерологията е наука, която работи с числа. Числата са енергия и вибрация, която въздейства върху нас без да го осъзнаваме, защото те са жива енергия, колкото и странно да звучи! Тази енергия има огромна сила и успява активно да ни влияе! Числата носят душа, така както хората, растенията и животните. Те са духовни същества, дали живота си, за да са сега числа и да помагат на хората да се развиват и еволюират- това е казал един мъдър човек! Работим ли в синхрон с тях - работим и в полза на себе си!
Нумерологията е магия! Изненадва всеки, който се докосне до нея със своята истинност. Тя е подарък от създателя, който постоянно изпраща хора, които да я развиват и разпространяват за нас, за да ни помага! Тя е дар, тя е съкровище, но ще помагне само на този, който и се довери, както е с всяка друга наука! Постигаме успех само в това или с това, в което вярваме!
Ако и вие все още търсите истината за себе си и за света, никога няма да сгрешите, ако й се доверите, защото влизането ни в "Ерата на Водолея" активно ще иска от нас откриване на своята индивидуалност. Ще води до вътрешни и дълбоки бунтове, ако не сме способни да изразяваме различното си мнение и свободната си воля! Водолеят е бунтар за правдата и свободата, нестандартен, различен, непримирим - щастлив е когато е себе си! Водолеят носи бъдещето и науките като астрология и нумерология, чрез които можем да погледнем в него.
2021г.е с вибрация 5, която ще ни настъпва да правим промени и да приемаме промените, като ще ни е по-лесно да поемаме рискове, за да ги осъществим! Тук ще е важен принципът - "Риск печели, риск губи" .
Новото е тук!
 
С любов: Ели